За нас

Кои сме ние

Основана през 2016, Езикова школа ПанБалкан е специализирана школа за балкански езици – румънски, албански, турски, сръбски и хърватски. Тя се намира в София, а мисията ни е да предложим на клиентите ни разнообразие от комуникативни курсове, индивидуално и корпоративно обучение. За онлайн обучението ни използваме иновативна платформа, която превръща дистанционните уроци в забавни и безкрайно полезни.

Преподаваме български език за чужденци чрез майчиния език на учениците ни – румънски, албански, турски или сръбски. Можете да изучавате български език в група, индивидуално или онлайн.

Стараем се да помогнем на учениците да открият културата и красотата на Балканите, затова организираме Часове по Балканска култура и Балкански филмови вечери.

Нашата мисия е да изградим мост, който да свързва всички балкански езици в една езикова школа.

Екипът на ПанБалкан се състои от високо квалифицирани преподаватели с многобройни участия в програми и проекти в съответните балкански страни и опит в международна езикова среда.

Интеркултурната компетентност на преподавателския ни екип позволява да обогатим езиковото обучение с опознаване на ежедневната комуникация и културните различия. От друга страна, методическата ни подготовка ни дава възможност да персонализираме груповото и индивидуално обучение спрямо Вашите нужди и цели.

Учебните занятия в ПанБалкан са със силна комуникативна насоченост, интерактивни елементи – игри, песни, видеа, като в преподаването си винаги влагаме креативност и любов.